Monday, December 23, 2013

Bibel Om Messias' Komme

Bevis om Den Utlovede Messias (as) fra Bibelen Assalamoalaikom. Velkommen til dagens program. Året 2008 er et viktig år for alle Ahmadiyya muslimer i hele verlair. I dette året 2008 feirer vi Khalifatets Jubileum. Vi ahmadiyyer tror på at hideout Messias skikkelsen som folk i alle verdens religioner abdomen på har kommet for mer enn hundre år siden. Det khalifatet som jeg nevnte isted og som fyller light speed år i dette året er påbegynt etter den Utlovede Messias (as). Ved denne anledningen har vi tenkt å lage flere programmer om vår Jamaat. Disse programmene skal omhandle vår grunnlegger Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad (as) som er den Utlovede Messias og hans khalifer (stedfortredere). Dagens program er den første i denne rekkefølgen. I dag skal vi prøve å bevise at Hadhrat Mirza Ghulam Ahmad er faktisk den Messias som er uttalt i Bibelen og som kristne og jøder paunc h på. I Bibelen finner vi profetier om en stor frelserskikkelse for den siste tid. work force hvordan skal disse tolkes og hvordan skal man klare å velge ut den personen som er den sanne Messias er en vanskelig sak og er avhengig av at vi tolker de versene i bibelen på den rette måten.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Disse profetiene kan være svært behjelpelige i en eventuell søken etter en Messias men forutsetter evnen til å kunne se gjennom til den dypere mening og budskap som ligger i dem. I sudio i dag er det jeg……….. og som er tilstede og skal være med dere under hele dette programmet. Det finnes en rek! ke tegn i bibelen som viser når Messias skal komme til verden. Flere steder er det nevnt at Messias’ komme er ventet i den siste tiden eller når det er verdens ende. Men hva er den siste tiden og hvordan skal vi mennesker klare å gjenkjenne den tiden som bibelen omtaler. Det er dette jeg og Faiza har tenkt å begynne dette programmet...If you want to touch a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.